ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Λ. Κηφισιάς 176, Ν. Ψυχικό, 11 525 2106771165

Table Booking
  Happy Iki Sushi

  Γιατί Happy Iki Sushi

  Happy: Γιατί για κάθε 3 πιάτα που παραγγέλνετε πληρώνετε τα 2

  Iki: Γιατί η ποιότητα Iki ανανεώθηκε με νέες γεύσεις

  Sushi Hours: Δεύτερα – Παρασκευή 5:00μμ – 7:30μμ

  Σας περιμένουμε λοιπόν με την παρέα σας να γευματίσετε καθημερινά από Δευτέρα έως & Παρασκευή από 5:00μμ έως 7:30μμ, ή να παραγγείλετε στο σπίτι σας, και να σας προσφέρουμε 3 πιάτα από τις αγαπημένες σας γεύσεις, αλλά και τις νέες δημιουργίες των Σεφ μας, στην τιμή των 2.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Happy Iki Sushi μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά στο τηλέφωνο 210 67.71.165,  και μέσω e-mail στο info@ikisushi.gr

  Happy Iki sushi


  Απολαύστε σήμερα

  Το IKI Sushi Lounge, προσφέρει κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό γεύμα με sushi. Η επίσκεψη στο εστιατόριο μας αποτελεί μία ξεχωριστή επαφή με την ιαπωνική κουζίνα.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Happy Iki Sushi μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά στο τηλέφωνο 210 67.71.165, και μέσω e-mail στο info@ikisushi.gr

  Όροι και Προϋποθέσεις:

  • To Happy iki Sushi ισχύει αποκλειστικά τις ημέρες και τις ώρες που προαναφέρθηκαν και για τους πελάτες που επισκέπτονται το εστιατόριο και για delivery.

  • To Happy Iki Sushi ισχύει και αθροιστικά δηλαδή για κάθε 3 πιάτα το 1 σας το προσφέρουμε εμείς. Σε παραγγελία π.χ. 9 πιάτων πληρώνετε τα 6, η αξία του πιάτου- δώρου θα αντιστοιχεί στο πιο οικονομικό πιάτο εκ των τριών.


   

  όταν το sushi γίνεται απόλαυση

  ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ Η ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ