ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Λ. Κηφισιάς 176, Ν. Ψυχικό, 11 525 2106771165

Table Booking
  Ποιοι Είμαστε

  Τι σημαίνει Iki

  ΑΠΛΟΤΗΤΑ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ
  Iki (粋) : Ένα διαχρονικό αισθητικό ιδεώδες στην Ιαπωνία. Αποτελεί την έκφραση της απλότητας, της φινέτσας, του αυθορμητισμού και της πρωτοτυπίας. Είναι απλό, μετρημένο, και αυθεντικό.

  Το Ιki Sushi Lounge αποτελεί την δημιουργική έκφραση αυτών των χαρακτηριστικών. To Ιki μπορεί να εκφράζει την εκτίμηση της φυσικής ομορφιάς ή της φύσης των ανθρώπων. Η λέξη Iki χρησιμοποιείται γενικά στην ιαπωνική κουλτούρα για να αποδώσει σε κάποιον ή σε κάτι το χαρακτηρισμό του αισθητικά ελκυστικού με ένα καθαρό και αυθεντικό τρόπο.


  Γιατί Iki

  ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
  Τα κύρια χαρακτηριστικά της λέξης Ιki (απλότητα, αυθεντικότητα, αυθορμητισμός) εκφράζουν αυθεντικά όλους  εμάς στο Iki Sushi Lounge.

  Στόχος μας είναι να προσφέρουμε sushi με πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας σε ένα φιλόξενο χώρο, που αγκαλιάζει όλους όσους γνωρίζουν την Ιαπωνική κουζίνα, αλλά και αυτούς που θέλουν να τη γευτούν για πρώτη φορά και να τη γνωρίσουν.


  Ο χώρος μας

  ΛΙΤΟΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
  Το IKI σας υποδέχεται σε ένα λιτό χώρο, με χαρακτήρα, δημιουργία του αρχιτέκτονα Νότη Πετρόπουλου,  δίνοντας έμφαση στο φυσικό ξύλο και το έντονο πράσινο χρώμα.

  Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, είναι η σύνθεση με το φύκι, που διατρέχει το χώρο, καθώς και ο ιδιαίτερος τρόπος που ενσωματώνεται ο φωτισμός στο αφαιρετικό ψαροκόκκαλο τηςοροφής.

  Στον εξωτερικό χώρο μπορείτε να απολαύσετε τις γεύσεις που ετοιμάζουν οι ΣΕΦ μας για εσάς.


   

   
  ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ